En toen moest het nog gemaakt worden ook…

Tja het probleem met uitvinders is dat ze zo graag uitvinden. En dan als er iets nuttigs of leuks is bedacht dat het dan zo moeilijk is dat op de markt te brengen. Want als het aan komt op het maken van het uiteindelijke produkt dan stokt het. En als ik het dan zover breng dat dat produkt er ook werkelijk is, dan moet het nog verkocht worden. En als er een ding is waar ik niet voor in de wieg gelegd ben dan is het wel verkopen en het omgaan met klanten. ‘Help ze willen het kopen wat moet ik nu doen?… Hu ik moet er meer voor rekenen dan de kostprijs?Waarom dan? … He, mag ik niet al het geld weg geven aan een goed doel? … Ach weet je wat je mag het gewoon hebben…’

Dus zo blijven hele goede en mooie ideeen en produkten op de plank liggen want ik weet niet hoe ik het verder moet aanpakken.

Zo is er een CD met Schumann geluid wat je zodanig aard dat je je een heipaal voelt nadat ie de grond in geslagen is. En een variant daarop met een spoel die dat nog eens extra sterk doet. Resonantie plaatjes ook op de Schumann frequentie maar dan op het fysieke, emotionele of spirituele aspect daarvan. Het was de bedoeling dat dat geheel een cd werd met zo’n plaatje er bij in de vorm van een hangertje. Dat in een mooie kartonnen CD hoes. Een geweldig produkt. Maarja uitvinders enzo.

Er ook nog een grootschalig Schumann idee op de plank om gelijk een heel bedrijf te aarden met de werkelijke Schumann resonantie en niet met een geregenereerde golf. De heilzame effecten hiervoor zijn ondertussen heel goed te onderbouwen want er is veel onderzoek naar gedaan.

Dan zijn er nog resonantie schijfjes. Ik kan ze afstellen op elke lichaams functie. Je zou de verschillende functies in je lichaam als een radio ontvanger kunnen zien. Soms is een ontvanger wat van slag en staat ie niet meer helemaal op de juiste frequentie. De lichaamsfunctie die daarmee overeenstemt werkt dan niet helemaal goed en dat kan je terugzien in je gezondheid.

Het is net als met stemvorken. Als de ene resoneert dan gaan andere soortgelijk stemvorken mee resoneren. Met een schijfje en het lichaam gebeurd dat ook.

Ondertussen heb ik al voor heel veel verschillende functies schijfjes gemaakt. Zoals: nier energie, huid reparatie van binnen uit (blaren),  huid beschadegingen van buiten af, aarding, bestendigheid tegen straling (wifi enzo), chakra centering, verschillende zenuwaandoeningen, ogen, doorzettingsvermogen (helpt goed bij stoppen met roken enzo), enz (ja die lijst is veel langer)

De schijfjes zijn al bijna tot een heel mooi produkt. Maar ja dan moet het nog verkocht worden ook. Dat is misschien wel wat me tegen houdt er verder mee te gaan. Help ik moet het gaan verkopen!! Nee dan kan ik het veel beter op de plank laten liggen te verstoffen en verder gaan met de volgende uitvinding, die, uiteindelijk ook op de plank blijft liggen. Ja de domein namen heb ik al geclaimd, Bodyresonator.nl en .com. Ze staan er al een jaar te verstoffen.

Hmmm das vast niet de reden om al die mooie dingen te maken. Maarja ik wil verder met mijn vindingen. GEZOCHT financieel genie met invoelings vermogen die graag dergelijke geweldige produkten verkoopt en mij ook kan inspireren het tot een produkt te maken van de dingen die op de plank liggen. En hoe je met mij in contact komt heel gewoon mijn naam twee keer opschrijven met een at er tussen en zo, het comments form werkt ook.

Leave a Reply