Griepje

Je kent het wel, het begint met keelpijn en als je niet uitkijkt wordt het zo een griepje. Tja dit jaar was het voor mij raak, meestal ontspring ik die dans. Maar wist je al dat elk nadeel een voordeel is wat je nog niet gezien hebt?

Ik was gisteren al een week aan het knokken tegen het oplossen van dit aankomende griepje. Maar het griepje had toch meer doorzettingsvermogen en eergisteren was de verkoudheid naar griepje gekropen. Bah wat voelt dat toch naar. Ik zat nog te denken dat ik niet kon bedenken waar dat nou goed voor was.

Dus zie ik die flitser staan den bedenk me dat ik hem ook voor mezelf kan gebruiken. Dat bedenk ik altijd vrij laat dat al die handige dingen ook voor mezelf gebruikt kunnen worden. Dus laat ik eens kijken of ik wat aan die loopneus kan doen. Fliterdeflits. Loop neus trekt zich niet zo veel van aan en gaat misschien zelfs harder lopen. Even later, hmm misschien een amulet tegen verkoudheid. Tja dat zou kunnen werken, ik zit er nu tenslotte midden in en dus weet ik wat ik er aan moet doen. Dus zodoende 44.8126.5.1111.3.6L+O=0001Cl=0.31W=0.33 en dat wordt dan dus een amulet.

Gisteren bedacht dat ik vandaag boodschappen nodig had en ze maar laten bezorgen want het is niet echt lief om al die mensen in die winkel aan te steken. Nu heb ik misschien alleen de bezorger aangestoken… Vandaag bedacht dat ik me te ziek voelde om een amulet te maken. En toen toch maar gedaan.

Uit de prinplaat geknipt, en vaak kan ik ze dan al voelen trillen. Hier niet. Zou dit ding wel wat doen? Dus afgevijld en om m’n nek gehangen. Hmm het lijkt alsof mijn longen warm worden. Hoogst maf. Daarna heel moe en even geslapen, dan gegeten. Even later houdt de loopneus op. Weer heel moe, op bed gelegen, maar niet geslapen. Nu weer uit bed en zit me te bedenken waar die griep gebleven is. Mijn hoofd is weer helder, vandaar verhaaltjes. En zo laat op de avond heb ik zin om wat te knabbelen… hmmm de oude Jelbert is terug. Er staat nog sla in de koelkast 🙂 

Dit is een grappige. Andere mensen moeten hem proberen en dan ben ik heel benieuwd hoe dat bevalt. Als het voor andere ook zo werkt dan mag hij een standaard plaatsje in de verbandtrommel krijgen naast de paracetamol en de echinacea druppels. Hij is vrij groot 73mm doorsnede.

2 comments

  1. admin says:

    Dus nu een update over dat amulet.
    Vandaag voel ik me prima. Nog niet in staat om nou gelijk een maraton te gaan rennen maar wel een helder hoofd en die loopneus is helemaal opgedroogd. Gister avond gingen mijn onderarmen weer ‘aan’. Als je me kent weet je dat ik heel veel energie kan geven met mijn armen en die voelen dan alsof er elektriciteit door heen loopt.
    Ik was vandaag nog wel een beetje moe maar die griep is zomaar opgelost.
    Dit amulet maakt dat mijn longen warm voelen en alsof ik meer longinhoud heb.

    Voor mensen die een comment hebben achtergelaten en die verdwenen is. Dat probleem had ik ook en dat is nu als het goed is opgelost 🙂

  2. Yvonne van Rheenen says:

    Toch wel weer erg jammer dat bij mij de griep ook al weer verdwenen is, ik had hem graag willen testen. Uiteraard ben ik voor jou erg blij dat je weer opgeknapt bent 😘

Leave a Reply