Van WiFi Brrrr tot aarding

De laatste tijd had ik het gevoel dat de tijd als los zand door mijn vingers glipte. Ik kwam tot niets terwijl dit toch het seizoen is waarin ik meestal erg actief ben. Ik dacht dat het kwam door ontwikkeling of door van het ene schip naar het andere of omdat ik gewoon rust wil. Maar dan zou ik me beter gaan voelen met veel rust en tot het maken van apparaatjes komen en dat was nou juist niet zo.

Frank was hier en hij zei dat veel andere uitvinders op dit moment het zelfde probleem hebben. Niemand komt tot iets en iedereen zit schaapachtig voor zich uit te staren. Dus dan ben ik het niet alleen en misschien hebben we wel allemaal van hetzelfde last. Dus dan kijken of het ‘iets’ is wat ‘ergens’ vandaan komt. En direct kan ik zeggen waar ‘het’ vandaan komt: uit het westen en het stroomt naar het oosten. Wat is het WiFi plus nog wat. Over het wat en waarom kan ik van alles bedenken en zeggen en het is niet belangrijk. Wat wel belangrijk is wat doe ik er aan? En kan het heel simpel zijn wat er aan te doen is zodat iedereen het kan? En ja daar is een oplossing voor, eentje bedacht door de aarde en overal in de natuur te vinden: De Schumann resonantie en dan wel de echte Schumann resonantie en niet door een oscillatortje gemaakt. Dat kan want in 2004 en 2005 maakte ik deel uit van een team wat onderzoek deed naar de Schumann resonantie in Morda Slowakije. Daar hebben we metingen gedaan aan hersengolven en de Schumann resonantie. En de golven die ik toen heb opgenomen heb ik getransponeerd en in een mp3 gezet. Als ik dat op mijn versterker speel, zo zacht dat ik het net niet hoor, dan wordt ik sterk geaard en heb ik weer zin in het maken van apparaatjes.

Schumann generator

Het volgende apparaatje is dan ook een mp3 speler met daarin een spoel die de Schumann resonantie uitzend en heel zacht hoorbaar maakt. Dat ding kan je dan bij je steken als je het nodig hebt. Je kan hem ook op je versterker aansluiten of via een hoofdtelefoon beluisteren.

Hij is lekker klein 5 x 3 x 1.5 cm en hij kan opgeladen worden via de mini USB poort. Je kan er ook je eigen muziek op kwijt. De geheugen kaart die er in zit is 2GB maar kan worden uitgebreid naar 8GB.

De kosten €50 voor nu en tegen de tijd dat ik ze niet meer leuk vind om te maken gaan die waarschijnlijk omhoog. Ja zo is het met uitvinders, met mij in elk geval wel, na de uitvinding is het tijd voor wat nieuws…

Oeps en toen wilde iedereen er een hebben. Dus bestellen van nieuwe players in China en dat duurt nog even….

Leave a Reply