Onbereikbaar

Vroeger was alles zo simpel. Toen had je telefoon. Ja echt waar analoge telefoon en zo’n ding met een draaischijf. Het was allemaal absolute lowtech maar het werkte wel. In groningen stond nog een centrale waar de piepjes van de wachttoon mechanisch gemaakt werden en daar kon je dan gratis chatten omdat het mechaniek niet helemaal goed werkte. Iedereen die opbelde naar die centrale kon met elkaar praten tijdens de wacht toon.

Nu is die tijd voorbij en zijn er netbeheerdes en verschillende maatschappijen en is het allemaal heeel ingewikkeld geworden. Het naadloos overschakelen van de ene provider naar de andere is er niet meer bij. Dus nu heeft Lijbrand de verbinding opgezecht voordat xs4all de verbinding heeft overgenomen. Het resultaat, geen telefoon en nog veel erger geen snel internet. De komende 10 tot 16 dagen mag ik gedwongen afkicken van mijn internet en telefoon gebruik. Nu nog bidden dat mijn oude nummer behouden blijft want als ik het bel krijg ik te horen dat het niet in gebruik is.

Dus als je me probeert te bereiken probeer mijn 06 of email.

Leave a Reply