Nier energie laden

Met het nierenergie laad apparaat, elders beschreven, kan nierenergie in de niermerediaan geladen worden. Dit geeft een tijdelijk lading en als de merediaan ‘vol’ zit dan voelt het als heel bruisend. Deze lading heeft echter maar een tijdelijke werking. Tijdens de tijd dat de merediaan ‘vol’ zit verdwijnen de chronische klachten. Echter als de merediaan weer leeg loopt dan komen de klachten terug.

Het blijkt echter dat de nieren door het zetten van een intentie of door een mantra, ‘geopend’ kunnen worden voor het laden van deze nier energie. Het is dan mogelijk om de lading van het laad apparaat via de nier merediaan in de nieren te krijgen. Na afloop kan je de nieren weer ‘sluiten’ met een intentie of mantra.

Bij mij werkt het zo: Als mijn nier energie onder de 99.4% komt dan krijg ik er last van dat afval stoffen niet volledig afgevoerd kunnen worden. Deze afval stoffen komen vervolgens via de huid naarbuiten en geven een antihistamine reactie in de huid. Dat resulteerd dus in bultjes die jeuken. Als de nier energie tot boven de 99.4% stijgt dan trekken de bultjes weg. Met het laden van mijn nieren heb ik nu de energie redelijk constant op 100% zitten. Gister was even erg emotioneel en niet geslapen waardoor de energie gedaald was maar die trok vanzelf weer bij naar 100%. Voorheen zat de energie altijd op 99.3% waardoor ik last had van die bultjes als ik geen medicijnen gebruikte.

Deze energie dip zou je kunnen beschrijven als een interne weerstand. Ja als electronicus bekijk ik de wereld door een elektronica gekleurde bril. Deze weerstand beschrijft de conditie van de nieren en hoe snel ze kunnen laden. Als de weerstand groot is dan is de conditie slechter en dan kunnen er gemakkelijker dip’s ontstaan. Ondertussen heb ik een ander apparaat bedacht die die interne weerstand zou moeten verlagen, dus conditie verbeteren. Vermoedelijk kan dat ook met yoga, al weet ik die krya niet.

Ik vermoed dat de totale capaciteit van de nieren ook verhoogd kan worden wat erg positieve gevolgen zou kunnen hebben op de gezondheid.

Meer zodra ik het getest heb.

2 comments

 1. C says:

  Heeft u misschien al resultaten van testpersonen van het “nier oplaad apparaat”. Alvast bedankt voor de informatie.

 2. admin says:

  Het nier laadapparaat zoals je hem op de website ziet is eigenlijk alweer verdouderd. Ik maak ze nu in de vorm van schijfjes van koper en epoxy. De schijfjes kan ik zeer naukeurig op maat maken, veel beter dan de pijpjes.

  Wat betreft de resultaten daarbij kan ik het beste van mezelf spreken. Ik had er last van dat mijn nier energie op 99.2% zat en dat ik chronisch last kreeg van jeukende bultjes vanwege een antihistamine reactie. De pilletjes die k hier voor kreeg zette mijn lever extra hard aan het werk waardoor ik dan toch nog voedoende afval stoffen kon weg werken om zo geen last meer te hebben van die bultjes. Toen heb ik het nier energie laad apparaat gemaakt en ben daarmee gaan laden.
  Als ik dat deed verdwenen de bultjes maar ik moest blijven laden om het energie nivo op peil te houden. Je zou de nier merediaan kunnen zien als een tuinslang die door de nier energie met water gevuld wordt. Als de nieren niet genoeg leveren om de tuinslang te vullen kan je met een schijfje de tuinslang weer vol krijgen. Echter vond ik dit geen voldoende oplossing. Dus ben ik gaan kijken of de nieren ook permanent geladen kunnen worden. En dat bleek ook mogelijk. In de nieren zit een soort van ventiel/kraan. Als je deze kraan, met meditatie open zet, kan je nier energie bij laden de nieren in. Aan het einde van de meditatie sluit je de kraan weer zodat de opgebouwde energie behouden blijft. Het bleek op deze manier mogelijk om tot meer dan 100% op te laden(108.3%). De laad methode deed ik eerst met de schijfjes. Maar ik ben soms een wat ongeduldig mens en heb hier ook een ‘snellader’ waarmee ik in 3 sessies naar die 108.3% ben gegaan.
  Nu heb ik geen last meer van de bultjes behalve als ik heel stomme dingen doe zoals het eten van geiten kaas. Zelfs alcohol en sauna brengen me niet meer van m’n stuk, wat bultjes betreft dan.

  Het laden van nierenergie heeft ook een negatieve kant. Het lichaam is immers uitermate goed in het aangeven van wanneer het allemaal echt genoeg is. Dat doet het meestal met rare aandoeningen of gewoon een burnout. Als ik die laad schijfjes al had gehad voor m’n laatste burnout dan had ik nu nog diep ongelukkig op m’n werk rond gelopen. Die burnout was een harde maar goede les die ik nodig had om hier te komen.
  De schijfjes kunnen zo’n les uitstellen en het is de vraag welke oplossing het lichaam dan vind.

  Op dit moment ben ik bezig met de schijfjes te maken tot een uiteindeljk product. Waarbij ik dan verschillende typen maak voor verschillende lichaams functies. Ik wil geen producten verkopen waar mensen niet blij mee zijn dus houd ik altijd een 30 dagen niet goed geld terug policy aan behalve wanneer ik specifiek op maat gemaakt heb zoals als u specefiek iets tegen de vermoeidheid van uw linker oog wilt. De gebruiker van dat apparaatje is daar erg blij mee.

Leave a Reply