Nierenergie Laadapparaat

De nierenergie is de levens energie waar we mee worden geboren. Het is de enrgie die we gebruiken om te leven en ons lichaam gezond mee te houden. Deze energie kan sneller op raken dan de bedoeling is door de drukke manier van leven in onze maatschappij. Bij veel mensen is dat dan ook het geval. Ook bij mij.

Al een tijd terug kreeg ik het idee dat het mogelijk moest zijn om de energie in de nieren bij te vullen. Van verschillende kanten kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was. Ik ben gaan zitten en heb me verbonden zoals ik altijd doe als ik apparaatjes maak. En wat blijkt de nier energie kan je niet aanvullen tot het nivo wat het had toen je geboren werd. Maar je kan het wel bijvullen tot het nivo wat het nu behoort te hebben.

Het laad apparaat wat ik nu heb gemaakt is gebasseerd op een resonantie fractal. Je zou het kunnen voorstellen als een stemvork die is afgesteld op de energie van de nieren. Door deze stemvork bij de ingang van de nier merediaan te houden op de voeten en de nier merediaan te stimuleren, kan je de energie naar binnen zuigen.

Het apparaat is ondertussen bij meerdere mensen getest en wordt als heel fijn ervaren:

“The joy and vibrance just seems to fill the whole body, like lifting the
weight of the world right off.”

Zelf voel ik mijn lichaam volstromen. Het begint bij mijn nieren en dan stroomt het eerst in de breedte en daarna de longen in en mijn armen in en naar mijn hoofd. Tegelijk loopt het ook mijn benen in en nu kan ik het voelen zelfs in de topjes van mijn vingers terwijl ik aan het typen ben. Mooi mijn accu is weer opgeladen…

nier laadapparaat 2

Het prototype bestaat uit 3 pijpjes die heel naukeurig zijn afgesteld op de gevonden resonantie. In de toekomst kan ik ook andere versie gaan maken zolang ik me aan de resonantie houd.

Als mensen er ook een willen hebben dan kan dat. Ik reken 50 euro voor het apparaat en als het niet werkt voor je dan krijg je je geld terug, ex verzendkosten, indien het geretouneerde apparaat nog netjes is.

—-update 7 maart 2012

Vanochtend wordt ik vol bruisende energie wakker. Tot gisteren heb ik een paar dagen rond gelopen met die staf in mijn broekzak. Op een gegevenmoment leek het genoeg te zijn, dus heb ik hem elders neergelegd.

Ik zou graag in contact willen komen met therapeuten die hiermee willen gaan testen.

Ik heb bedacht hoe het apparaat er uit gaat zien als het van (serie) productie komt. De vorm blijft hetzelfde maar de manier van in elkaar zetten veranderd. De buitenkant wordt verguld. De prijs gaat wat omhoog.

—- update 9 april 2013

31-12-2014:

Ondertussen heeft het laden van nierenergie een vogelvlucht genomen. Nier energie blijkt iets anders in elkaar te zitten dan ik dacht in 2012. Dat wat ik 100% noemde is de hoeveelheid energie waarbij je nog gezond bent, en bij 99.7% en minder begonnen chronische aandoeningen. Maar wat blijkt het is ook mogelijk om tot ver boven die 100% te laden. Toen ik daar achter kwam ben ik de hoeveelheid nierenergie gaan aanduiden in leeftijden.

Stel iemand is 60 jaar en deze is erg ziek. Dan zou het kunnen zijn dat de nierenergie 85% is. Je kan dan de nierenergie laden tot 100% ofwel 60 jaar. Wat ook kan is de nierenergie laden tot 50 jaar. D.w.z. dat je de energie laad tot het nivo was bij die persoon 100% was toen hij 50 jaar was. De hoeveelheid van de energie hangt af van de gezondheid van de persoon. Er is nog een factor en dat zou je de kwaliteit van de energie kunnen noemen. Deze wordt ingesteld met de frequentie.

Stel de persoon van 60 jaar die erg ziek is en waarvan de nierenergie op 85% is. Als ik die nieuwe energie geef dan zou de frequentie daarvan bijvoorbeeld 150Hz kunnen zijn. Ik laad de persoon op terug naar 50 jaar. Er blijkt echter veel energie nodig te zijn om het lichaam weer gezond te krijgen. Het energie pijl loopt dan snel weer terug. In 6 weken tijd is er een volgende sessie nodig. Deze keer zou het kunnen zijn dat de frequentie 175Hz is en dat ik de persoon tot 45 jaar kan opladen. De volgende sessie is dan pas nodig in 3 maanden tijd en dan zal ik mogelijk laden met 200Hz en dan kan ik laden tot 40 jaar.

Op een gegeven moment blijft de energie stabiel. Ik ben nu 45 jaar en mijn energie zit op 26 jaar. Ik vermoed dat ik in 2013 erg snel van een gebroken rug (op 2 plaatsen) genezen ben omdat die nierenergie zo vol zat.

4 comments

 1. Rolf Van Eekert says:

  Graag had ik wat meer geweten over het nierenergie laadapparaat. Ben wel erg benieuwd en zou dit graag eens uittesten. Laat je iets weten hoe dit praktisch moet verlopen?
  Alvast bedankt!

  Rolf Van Eekert

 2. admin says:

  Hallo Rolf,

  Elders op de site bij Nier energie laden heb ik in een comment geschreven:

  *****************************************************************************************
  Het laden van nierenergie heeft ook een negatieve kant. Het lichaam is immers uitermate goed in het aangeven van wanneer het allemaal echt genoeg is. Dat doet het meestal met rare aandoeningen of gewoon een burnout. Als ik die laad schijfjes al had gehad voor m’n laatste burnout dan had ik nu nog diep ongelukkig op m’n werk rond gelopen. Die burnout was een harde maar goede les die ik nodig had om hier te komen.
  De schijfjes kunnen zo’n les uitstellen en het is de vraag welke oplossing het lichaam dan vind.

  Op dit moment ben ik bezig met de schijfjes te maken tot een uiteindeljk product. Waarbij ik dan verschillende typen maak voor verschillende lichaams functies. Ik wil geen producten verkopen waar mensen niet blij mee zijn dus houd ik altijd een 30 dagen niet goed geld terug policy aan behalve wanneer ik specifiek op maat gemaakt heb zoals als u specefiek iets tegen de vermoeidheid van uw linker oog wilt. De gebruiker van dat apparaatje is daar erg blij mee.
  *****************************************************************************************
  Wat dat betreft zal je bij jezelf na kunnen gaan waarom jou nierenergie laag is. Als je weet waarom je niet energie laag is en je hebt je leven zo aangepast dat je niet meer in die valkuil stapt. Dan wil ik je graag een laad apparaat leveren.
  Als je niet weet waarom je niet energie laag is of je weet niet hoe je daar uit moet komen dan kan ik je daar ook in helpen.
  Groet,

  Jelbert

 3. Astrid says:

  Hoi Jelbert,

  Uit metingen weet ik dat mijn nierenergie laag is. Dat is al jaren zo en veroorzaakt dagelijks vermoeidheidsklachten en rugklachten. (ook uitgeputte bijnieren)
  Ik krijg dit niet zo goed verholpen, ondanks aanpassingen en pogingen tot rust en opladen van de accu. Je zou kunnen zeggen dat er jarenlang teveel stress is geweest en de accu was op een gegeven moment helemaal leeg.
  Graag zou ik jouw apparaatje eens proberen om te kijken of het voor mij werkt.

  Vriendelijke groet,
  Astrid

 4. admin says:

  Hallo Asterid,

  Het nierenergie laadapparaat is een Life Leaf geworden. Die staan hier beschreven: http://www.lifes-tree.nl/
  Ik ga deze nu produceren, ze worden ongeveer 5cm in doorsnede, mat zwart met goud. De kosten €50.
  Hij is uitgevoerd als een hanger maar eigenlijk is hij daar te krachtig voor. Hem een paar minuten per dag vast houden is ruim voldoende.
  Vanaf 25 februari 2015 zijn ze leverbaar.

Leave a Reply