Het ultime amulet

Tja zoals je weet maak ik amuletten. En afgezien van de amuletten die ik op de persoon gemaakt heb zijn dat er en meer dan 320. Een hele berg dus. En heel veel verschillende soorten. Van het gevoel wat een muziek stuk me geeft tot de ziele golflengte van een 2000 jaar oude eik en van het genezen van brandwonden to het genezen van bijna alles.

Dus wat zou nu het mooiste zijn om te maken? Daarvoor moeten we kijken hoe de amulet werkt. Wat doet dat amulet met je lichaam? Want hoe kan het dat één amulet alle soorten parasieten in je lichaam kan bestrijden? Want er zijn hele grote parasieten en hele kleine en van alles daar tussen in. Het is alsof die amuletten intelligent zijn of misschien schuilt er wel een intelligentie achter. 

Nou het lijkt dus op die tweede. Er schuilt een intelligentie achter. En wat woont er dan in mijn lichaam wat zo inteligent is? ‘Ikke woon daar’, zegt mijn ziel. ‘Oh jou was ik even vergeten. Wil jij het lichaam dan repareren?’.’Ja dat wil ik heel graag’, zegt de ziel weer terug. ‘Maar waarom doe je dat dan niet?’ ‘Er zit wat in de weg. Over de duizenden jaren is er een blokkade ontstaan in het lichaam waardoor we er geen volledige controle meer over hebben. Het lichaam staat bij iedereen in de automatische piloot.’ Oh dat zou wel veel verklaren. Dan maakt het dat mijn amuletten tijdelijk ergens een schakelaar omzetten zodat er een deel kan worden bijgeregeld. ‘Is het mogelijk om die mogelijkheid weer permanent terug te geven aan het lichaam met een amulet?’ ‘Ja dat kan!’ ‘Wil je dat graag?’ ‘Ja heel erg graag!’

Nou zo ongeveer ging dat gesprek met mezelf. Het ultime amulet is dus een amulet wat alle systemen in het lichaam van de automatische piloot af haalt en die conrtole aan de ziel geeft. Ik zie het voor me dat het lichaaam als een vliegtuig is. Met de geboorte is het opgestegen maar het staat op de automatische piloot. Om de controle panelen van de cockpit zit een krachtveld. Door dat kracht veld kan de piloot, de ziel, niet bij de controle panelen. Alleen soms lukt het even als hij heel erg zijn best doet. Maar met een amult kan hij er een beetje bij. Het ultime amulet zou het gehele krachtveld permanent doen oplossen. Dan kan de piloot achter het roer gaan zitten en het vliegtuig behoorlijk besturen.

Een goed vliegtuig stijgt op met de geboorte en gaat pas weer landen als het leven voorbij is. En in de tussen tijd probeert het vliegtuig zo lang mogelijk te vliegen zodat er zo veel mogelijk lessen geleerd kunnen worden. Als het karmisch niet nodig is om ziek te worden dan zal het dat ook niet worden behalve als het tijd is om te landen of echt niet anders kan.

Dit amulet heb ik natuurlijk gemaakt. Ik kon het niet nalaten. En ik heb het op mezelf geprobeerd, en nu ook op een paar anderen. En de resultaten zijn erg interessant. 

Het van de automatische piloot af gaan gaat langzaam. Het lijkt er op dat hoe ouder iemand is hoe sneller de automatische piloot er af gaat. Bij mij duurde het toch wel een week of zo. En in die tijd kon ik voelen hoe mijn lichaam langzaam aan het veranderen was. Zoals he fijne motoriek veranderde en mijn handschrift was even wat anders. Ook had ik even last met het spellen van taal. Alsof daar wat nieuwe draadjes nodig waren.Interne demonen verdwenen. Die vervelende gedachtes kunnen immers ontstaan als de ziel niet goed op/in het lichaam past. Ik ging nóg beter slapen. Mijn tolerantie voor alcohol werd veel groter, normaal lag ik met één glaasje al bijna onder de tafel (wel heel economisch 😉 ). Ik ging gezonder eten. Tijdens de omschakeling was ik even het gevoel voor snelheid kwijt. Dat was erg maf in de auto en ik kan het niet iedereen aanraden. Ik ben ondertussen niet meer zo’n snelheid duivel maar kan meer geneten van de rit. Met zwemmen kon ik veel langer mijn adem in houden zonder me daar ongemakkelijk over te voelen. Recentelijk heb ik het gevoel alsof ik een nieuwe huid heb, het is zachter en ik heb meer fijn gevoel in mijn vingertoppen. Een vriendin melde dat mijn stem is veranderd er zit, volgens haar, meer sprankel in. Terwijl winter helemaal mijn sprankel tijd niet is.

Bij anderen: Meer reuk vermogen, verbeterde libido, weer koffie kunnen drinken zonder de hele nacht wakker liggen. Beter slapen. Verbeterde nierenergie, deze gaat naar de geboorte nierenergie of te wel het maximale niveau wat je kan hebben. Dat heb ik nu gezien bij iedereen die deze amulet gebruikt heeft.  

Het aanpassen van let lichaam is een soort van leren vliegen. De ziel neemt het over en die is nog niet alles zo heel erg gewend. Vandaar die fijne motoriek die even minder werd. Maar er gebeurd ook een ander ding. Als de ziel incarneert dan maakt deze een heel groot deel van zijn energie op tijden het proces van het verbinden met het lichaam. De ziel heeft daar rekening mee gehouden en heeft daar extra energie voor. Maar deze laatste stap, wat door het amulet kan, daar is geen extra energie voor. Deze energie noem ik ziele energie. Maar deze energie kan je zelf bij laden zoals en de volgende alinea wordt uitgelegd.

Ziele energie daar heb ik al eens mee geëxperimenteerd. Het bleek dat ik het kon laden maar dat de ziel een precies juiste hoeveelheid nodig heeft. Als je te veel hebt wordt je heel moe en als je teweinig hebt ook. Als je ziel het nodig heeft dan kan deze het halen uit de natuur of uit groente. Dat heeft het voordeel dat je jezelf niet te vol kan laden omdat de ziel zo veel neemt als nodig is. Als je te weinig hebt dan helpt het eten van heel veel groente, het liefst rauw. Groente smoethies werken geweldig. Je kan ook tegen een grote boom aan gaan zitten (met een koude bast) en dan aan de boom vragen of je planten energie van de boom mag hebben. Je kan ook een meditatie doen. Ga daarvoor een half uur voor zon’s op komst naar het oosten toe zitten. Concentreer je op al het groen wat tussen jou en de horizon ligt. En voel hoe je de energie, die van al dat groen af komt en mee lift op de golf van de opkomende zon, absorbeerd op de inademing. Als je dit goed doet is het beter dan een orgasme en het duurt veel langer 🙂 . Je kan dit doen tot de zon echt is opgekomen. En als het winter is, de natuur slaapt, en je zit op een boot en het vriest buiten, dan heb ik er ook een schijfje voor. Het heet groente energie.

Nog een belangrijk ding is dat er van dit amulet geen weg meer terug is. Als je het proces eenmaal hebt gestart dan weet ik geen, gezonde, manier om het te stoppen. Het is alsof je een plantje hebt wat je altijd op glasvezel matten hebt laten groeien. En dan stop je het in de echte rijke grond. De worteltjes groeien snel uit. Het plantje daarna weer uit de gron trekken en weer op de mat zetten beschadigd het plantje. Dat is ongeveer wat er gebeurd als je dit met een ziel doet, de ziel weer los trekken en weer een krachtveld maken. Alle zielen die ik gevraagd heb of ze dit amulet willen roepen allemaal JA. 

Wat ik verwacht (maar ik mag dus niet zeggen dat je dat ook krijgt natuurlijk) van dit amulet zijn dingen als: verdwijnen van ouderdoms ziekten, gemakkelijker van verslavingen af komen, gemakkelijker ongezonde beslissingen voorkomen, een langer gelukkiger leven, gemakkelijker de juiste weg vinden in je leven. En als je leven ten einde is een snelle dood. Want ik kan me niet voorstellen dat het daar lang over doen iets bij draagt wat je niet al eerder hebt meegemaakt in een vorig leven.

Deze amulet staat nog niet op mijn andere site want hij is nog niet goed getest. Ik heb zitten wikken en wegen over wat de prijs van dit amulet moet worden. Het gaat namelijk zomaar de laatste amulet zijn die je van me koopt, op het gebied van gezondheid. Maar ik heb prijsafspraken met boven. Dus houd ik me daar aan. Het wordt, houd je vast… €50. Oh ja het amulet heet Lichaam & Ziel.

Het blijkt dat de drie-laags versie van dit amulet zo veel voordelen heeft op de enkele dat ik liever alleen nog maar de drie-laags versie verkoop. Deze heeft als voordeel dat het werkt als smeer middel tussen lichaam en ziel. Alles wat je doet gaat net even wat gemakkelijker met dit amulet bij je. Dit amulet kost: €100.

Voor de mensen die dit amulet al gekocht hebben of die het nog willen kopen:

Zou je een verslagje bij willen houden van wat dit amulet met je doet? Hoe lang duurt de omschakelijng bij jou? Wat het je ervaren tijdens de omschakeling? Wat zijn je ervaringen na de omschakeling? Vertel alles waarvan je vermoed dat het er bij hoort, positief en negatief.

Als presentje krijg je voor je review bij je volgende bestelling/consult/ontmoeting een amulet uit de verzameling test amuletten of een lekker slapen amulet.

 

2 comments

  1. Ellie Hunsel, van says:

    Dag jelbert
    Ik denk dat ik in de omschakeling zit. Voel me goed maar kan heel moe worden, wel slaap ik al 3 nachten beter dan gewoonlijk. Dus ik hoop dat het blijft want ik ben een moeilijke slaper. Er is heel veel gedoe op mijn werk en ik zit daar middenin. wonderwel kan ik toch goed in mijn kern blijven en zaken op een afstand bekijken zonder mij daarin te verliezen. Wel ben ik moe , maar dat kan ook door de omschakeling komen. Over een week laat ik weer van me horen.
    ellie

  2. Agnes Witte says:

    Hallo Jelbert, Hoe kan ik bij jou een bestelling plaatsen?
    Groeten, Agnes Witte

Leave a Reply