De bron van de eeuwige jeugd?

Waarom wordt je ouder en waarom worden sommige mensen sneller oud dan anderen? Dat zijn van die dingen die je maar gewoon aanneemt. Gezondheid neem je voor lief tot dat je een plotselinge verandering waarneemt. Dus zolang het lichaam geleidelijk aftakelt wordt er niet geklaagd. Dan op een gegeven moment gaat het plotseling sneller maar je hoort van de omgeving dat dat er bij hoort, dus dan neem je het maar weer voor lief. Het blijft dan weer een tijd op op het zelfde niveau tot er weer zo’n ouderworden spurt is.

Waar komen die ouder worden spurts vandaan? Waarom gaat het niet helemaal lineair?

Is je leven lineair of gaat het in stappen? Als je heel klein bent kan je eerst nog alleen maar kruipen. En dan is er op een gegeven moment een conclusie en je begint te lopen. Natuurlijk gaat het in het begin met vallen en opstaan maar na die eerste stapjes gaat het snel steeds beter. Dat is een soort goeispurt die helemaal niet lineair is. Zo gaat het met allerlei zaken in het leven. We mogen wel denken dat het geleidelijk gaat maar in werkelijkheid gaat het met stappen.

Als je naar het begin van je leven kijkt dan gaat het leven goed tot ergens tussen 20 en 30 jaar en daarna gaat er iets mis en begint de aftakeling. Waarom ging het eerst wel goed en begint op een gegeven moment die aftakeling? Want de cellen in je lichaam zijn allemaal om de 7 jaar volledig vervangen, dus de eerste 3 keer gaat het helemaal goed. En veel cellen worden veel sneller vervangen dan dat en dat gaat ook alsmaar goed. Dus waarom gaat het dan op een gegeven moment fout?

Ok om het volgende te begrijpen moet je niet als een bioloog naar de mens kijken. Maar als je dit blog vaker leest deed je dat toch al niet… Als ik naar de mens kijk dan zie ik eerst een energetisch wezen. Dat is er als eerste en daarna volgt het lichaam. Dus je hebt de spirit, het energetische lichaam, de psyche, en dan het lichaam. Al die delen staan met elkaar in verbinding.

Leven diagram

 Als je al die delen met elkaar verbind dan krijg je een tetraëder. Je hebt nu dus 4 aspecten en 6 verbindingen tussen die aspecten. In totaal zijn er dus 10 punten. Om een gezond leven te hebben en je cellen van de juiste informatie/energie te voorzien is het het mooist als alle 10 punten de energie onverstoord door kunnen laten gaan. Als er op 4 plaatsen een verstoring is dan kan er niet meer voldoende energie stromen om perfecte celdeling te hebben.

Als ik naar mensen in mijn omgeving kijk dan hebben de meeste mensen 6 tot 8 verstoringen. Ik ben uit 1969 en dus de mensen in mijn omgeving zijn meestal van middelbare leeftijd of ouder. Een van de mensen is 80 maar zij doet dood leuk alsof ze 60 is. Zij had op haar 79ste nog maar 7 verstoringen terwijl ik er al 8 had. Ik merkte dan ook dat ik ‘ouder’ aan het worden was. Andere mensen die jeugdig aan doen hebben weinig verstoringen en sommige jonge mensen die vaak ziek zijn hebben er veel.

Er lijkt dus een verband te zijn tussen het aantal verstoringen en hoe oud het lichaam zich gedraagt. Dus als je die verstoringen weg haalt gaat het lichaam zich misschien wel ‘jonger’ gedragen.

Een verstoring ontstaat aan het einde van een levens periode. Deze periode wordt gekenmerkt door een periode die als zwaar of moeilijk kan worden omschreven. Het gaat om lange periodes van minstens een jaar. Het kortste wat ik tot nu toe ben tegen gekomen is 2 jaar. Aan het einde van die periode volg een conclusie en dat is dan het punt wat ik omschrijf als de verstoring. Maar in werkelijkheid gaat het dus om deze gehele periode.

Daar ben ik natuurlijk mee gaan experimenteren. En om de een of andere reden vinden mensen het geweldig om met dit experiment mee te doen. Gek he? Ik heb bij mezelf in stappen alle verstoringen weg gehaald. En ik moet zeggen dat het lijkt alsof ik verse olie in mijn motor heb! Alles is een tikkie soepeler en ik ben nu aan het experimenteren of ik mijn ogen kan verbeteren. Want ik begon leesbrilrijp te worden, en dat vond ik maar niks. En het lijkt er op alsof ik op steeds kortere afstand nog kan focussen. En dan is er de afgelopen paar dagen nog wat geks bij gekomen. Het lijkt wel alsof mijn tong de hele tijd onder stroom staat. En mijn hoofd is erg leeg.

Wat ook een interesant gevolg is is dat met elke verstoring die ik weg haalde er ook een gewoonte verdween. Dit waren minder goede gewoontes en ik vermoed dat de gewoonte de verstoring in stand hield. Echter zodra de bepaalde verstoring weg was kon ik de gewoonte niet meer herinneren. Heel raar alsof stukjes van mezelf gewoon oploste. Een gewoonte kon echter wel dus danig een gewoonte zijn geworden dat ze een soort van bleven hangen maar geen functie meer hadden. Ik heb daarna een manier bedacht om dat ook te wissen.

Ik gebruik frequenties om de verstoringen op te lossen. Een vriend van me heeft mijn horoscoop getrokken en wat ik heel interessant vond is dat de frequenties van planeten in mijn horoscoop overeen komen met de frequenties die ik gebruik voor het oplossen van de verstoringen. Dit is nog maar gewoon opmerkelijk en niet een compleet systeem. Daarvoor moet ik nog van heel veel mensen een horoscoop (laten) maken en vergelijken met de verstoringen die ze hebben.

Het is alleen niet bij iedereen mogelijk om alle verstoringen weg te halen. Er is een verband met de blokkades en programma’s die iemand nog heeft. Als iemand bijna niets heeft gedaan aan zelf ontdekking/ontwikkeling dan zijn er maximaal 3 verstoringen weg te halen. Bij iemand die zelf geen blokkades meer had kon ik 6 van de 8 verstoringen weg halen.

Bij een vriend(44) had ik er 4 weg gehaald en aan het einde merkte hij op dat hij zich weer 28 jaar oud voelde. Een paar weken later zag ik hem weer en het gevoel was gebleven. Bij een familie lid was de opmerking direct na het weghalen van 2 verstoringen dat de handen en het gezicht zachter aanvoelde. Bij iemand anders(50), dat de handen er jonger uit zagen.

Ohjee nu was ik toch van plan om geen therapeut meer te zijn/gaan worden. Maar ‘the word is out’ en er komen al mensen van heinde en verre naar mijn uitvindersbendehuis voor een slokje uit de bron. Als je komt neem dan je horoscoop gegevens mee: geboorte dag, tijd plaats. En van te voren stuur ik je een lijst met de verstoringen en bijbehorende leeftijden. Dan kan je alvast kijken welke ervaring/gebeurtenis en gewoonte daar bij hoort.

Nee geen therapeut maar wat dan wel? De reden dat ik op deze planeet rond loop is het helpen van mensen op mijn vlak. Dus als daar het geven van consulten bij komt kijken dan is dat zo. Maar geen praktijk want uiteindelijk blijf ik een uitvinder.

 

One comment

  1. Violetta says:

    Hoi,
    wat interessant! graag maak ik afspraak met jou voor de blokkades, hoe kan ik je bereiken hierover? groetjes Violetta

Leave a Reply