Macbook Pro nu toch echt overleden (?)

Vandaag kwam ik terug van duiken (en dokter Auw Auw) en wilde ik naar de e-mail kijken. Maccie koud en niet aanstaand. Nou moe is de spanning er af geweest ofzo. Nee dus. Nou dan de warmstook truuk maar weer. Stook stook stook, en kijken, noppes. Nou nog maar wat warmer dan, stook stook, en nogsteeds noppes. Het lijkt er op of de GPU nu echt naar de maan in. In theorie valt dit onder garantie van NVIDIA maarja dat is al lang geleden dat die garamtie werd gegeven.   Nu zal ik het voor de komend maand zonder maccie moetten doen. Het resultaat voor de bloglezers zal zijn dat het blog mogelijk minder plaatjes heeft omdat ik dat in deze software op de ipad niet zo gemakkelijk doe.   Zodra ik thuis ben zal ik via het icenter kijken of diengarantie nog geld. Zo niet dan moet er een nieuw logicboard komen die dingen kosten ca $400 refurbished. Een tweedehandse nieuwere macbook pro 17″ kost ca €1500 en een echt nieuwe kost ca €2250. Aijaijaij dat zijn me een bedragen. Maarja ik ben zo ongeveer getrouwd met die computer. Ik kan het wel even uitzingen met die ipad maar heel veel kan ie ook niet wat maccie wel kon.   Nou moe niet leuk.

—-EDIT—- 2-2-2012

Nou moe ik snap er nu echt geen reet meer van… Staat maccie daar, dichtgeklap, en ik denk zal ik het nogges proberen? Dus druk op aan knop en loop weg want het zal wel niet weken. Ik kijk om en scherm licht op. Staat ie doodleuk te booten alsof er nix gebeurd is. Jaaa nou moe ik snap het niet meer. Mischien spookt het hier wel, computer spoken ofzo die ik niet kan zien.

2 comments

  1. Els says:

    Hier op Bali moet je je toch nergens meer over verbazen? Haha, die offertjes werken misschien toch wel echt!

  2. admin says:

    Tja het zou zomaar kunnen. Na 24 dagen continu aan staan gaat ie nu toch echt uit en straks in Nederland hopelijk weer aan.

Leave a Reply