Archive for apparaatjes

Energie Voelen

Veel mensen die mijn amuletten proberen willen ze ook kunnen voelen. Dat voelen is lang niet altijd zo gemakkelijk maar je kan het wel leren. Dit soort energie zijn we niet gewend en dus is het voelen ervan onbekend. Het zou best kunnen zijn dat je het dus wel voelt maar dat je het niet herkent.

Gisteren ging ik spontaan naar een tango concert van Trio Tangata die in werkelijkheid nu vanavond een duo waren. Het in de zaal zitten en het luisteren van muziek is anders dan thuis een cd spelen. Ook al is de installatie thuis nog zo goed. Thuis kan je voelen wat de muziek zelf met jou doet. In de zaal is er iets extra’s. Daar voel je de energie van de spelers. Zij stoppen hun hart in de muziek. Je kan hun emoties voelen die door de muziek bij jou komt. En dan zijn er ook de emoties die de mensen in de zaal hebben wat weer een extra dimensie geeft aan het geheel.

Het voelen van de amuletten heeft ook meerdere lagen. Om het te voelen neem je bijvoorbeeld de nierenergie amulet. Je gaat eerst ontspannen zitten en dan ga je voelen hoe je lichaam voelt. Begin bij je handen en loop langzaam je lichaam door tot je voeten en natuurlijk je hoofd niet vergeten. Dan pak je het amulet met de gouden kant naar boven in je hand en nu kijk je of je verschil merkt. Besteed er even tijd aan want soms duurt het even. Wissel van hand en doe het weer. Doe nu met beide handen en weer. 

De meeste mensen hebben een lage nierenergie en voelen deze amulet tintelen. Zelfs als je geen lage nierenergie hebt voel je hem tintelen want zo veel nierenergie heb je meestal niet in je merediaan zitten. Je zou een tinteling of warm worden kunnen ervaren beginnend bij je middelvinger zo je arm in. Je kan het dan op de inademing naar binnen zuigen en door je hele lichaam laten stromen.

Er is een speciaal amulet wat in de meeste mensen een reactie veroorzaakt. Het heet dan ook Tintel. Als je hem in de ene hand pakt begint de ene helft van je lichaam te tintelen en in je andere hand de andere helft van je lichaam. Het blijkt echter dat het niet bij iedereen precies zo werkt. Niet iedereen is het zelfde en andere mensen voelen er dan weer wat anders bij.

Maar tintelen is niet de enige manier om energie en deze amuletten te voelen. Bijvoorbeeld een amulet voor de hartchakra opent je hart. Je voelt dan meer emotie en vaak liefde voor jezelf en de mensen om je heen. Maar verdriet kan ook als je nog ergens vanbinnen verdriet hebt dan komt dat naar buiten.

Muziek heeft ook een energetische component en ook dat kan met een amulet worden opgeroepen. Hierbij kan je denken aan de Bolero die de energie van de kundalini door je rugengraat volgt. Of de Pachelbel die het hart opent. Wat dat betreft is het energetische voelen meer bekend maar herkennen we het niet als energetisch maar als, ‘Dat stuk raakt me zo’.

Het voelen van energie heeft verschillende lagen. De energie kan heel gericht zijn op één punt zoals de hart chakra. Dan is het mogelijk om die chakra oppervlakkig te raken maar ook diep. Het is ook mogelijk om maar één aspect te raken of alles van liefde voor jezelf, je lichaam en iedereen om je heen. Maar het blijkt dat er ook nog een dichtheid (Er is geen woord voor om dit te beschrijven) is en daarvan kan je alleen een bepaald gebied voelen. Dat gaat gepaard met hoe dicht, doorzichtig, je zelf bent. Je zou het misschien kunnen vergelijken met een toon, maar dat is het echt niet. Je kunt deze toon (dichtheid) horen (voelen) omdat je gehoor (gevoel) daar gevoelig voor is. Als de toon te hoog wordt dan kan je hem niet meer horen, en als de toon te laag wordt ook niet. Dit is goed te merken met de Life Flow Veel mensen kunnen deze schijf na een tijdje voelen. Als er twee of drie schijven op elkaar worden gelegd dan is het nog steeds goed te voelen. Als is, voor mij, twee schijven op elkaar het duidelijkst. Het is dus dan het midden van het frequentie gebied (dichtheid) van wat ik kan horen (voelen) en dus het duidelijkste. Bij vier schijven op elkaar kan ik het niet meer voelen, maar het uiteindelijke effect merk ik wel. In dit geval gebruik ik ze om een gekneusde rib sneller te genezen en pijn te stillen. Langzaam aan begin ik dit geluid (dichtheid) te kunnen horen (voelen). De vraag is of er dan andere dichtheden zijn die dan niet meer voelbaar zijn.

Komend jaar ga ik een workshop maken over het voelen van energie voor het Open Up festival. En daarnaast komt er dan ook nog eentje over het maken van energetische apparaatjes.

Nierenergie

Op deze webite kom je verschillende pagina’s tegen over nierenergie. Ik blijf echter door leren en krijg nieuwe inzichten. Hier geef ik een overzicht van wat ik tot nu toe heb geleerd.

Nierenergie, of ook wel bij-nierenergie, is in de Chinese geneeskunde de energie die nodig is om alle organen te laten werken. Als er onvoldoende van deze energie is dan krijgen organen niet voldoende energie en ontstaan er (chronische) aandoeningen. En wat ik altijd te horen kreeg is dat deze energie niet aan te vullen is. 

Op een gegeven moment kreeg ik te horen dat mijn nierenergie te laag was. Ik had een antihystamine reactie op mijn huid waardoor mijn hele lijf onder de bultjes zat die ongelofelijk jeukten. De oplossing was kurkuma slikken om mijn lever harder aan te zetten. Dat hielp, maar ik ben geen pillen slikker en vergeet die dingen altijd. Dus ik ben opzoek gegeaan naar een permanente oplossing. Daar zijn technieken voor het bijladen van nierenergie uit gekomen. Zeggen dat iets niet kan is geen reden om het niet toch te proberen.

Eerst dacht ik dat de (bij) nieren een soort van accu’s waren. En dus dat je ze mogelijk te vol zou kunnen doen. Uit eindelijk ben ik tot de conclussie gekomen dat het een resonantie is. De resonantie verloopt (verschuift, wordt minder zuiver) met het ouder worden. Door het lichaam te herinneren wat de juiste resonantie is kan de nierenergie worden geladen. Deze optimale resonantie blijft niet je gehele leven op de zelfde frequentie zitten, hij is waarschijnlijk gerelateerd aan de ziele frequentie, als deze frequentie omhhoog gaat dan gaat de nierenergie frequentie ook omhoog. Echter als de nierenergie laag is dan kan de frequentie ook afwijken. Afwijking van de optimale resonantie geef ik aan in procenten (maar uiteindelijk is het een zelf gedefinieerde schaal), of in leeftijd. 100% komt overeen met de hoeveelheid nierenergie die voor jou op dit moment van je leven optimaal zou zijn als je niet te veel zou hebben verbruikt. Lager dan 97% beginnen chronische klachten. 58% is het minimale om in leven te zijn (voor mij). 

Zodra de nierenergie boven de 100% komt geef ik het aan in leeftijden. Als je meer dan 100% hebt dan komt dat overeen met de hoeveelheid energie die je had op een eerder tijdstip in je leven. Sommige mensen kunnen tijdens het laden voelen hoe zij zich voelen toen zij zo jong waren.

P3170003

Er zijn twee manieren die ik gebruik om nierenergie te laden. De ene methode is via een amulet. Deze amulet draag je gedurende de dag en deze herinnert je lichaam aan de juiste resonantie voor de nierenergie. In de praktijk laad dit amulet zowel de nier-merediaan als de milt-merediaan. Dit amulet werkt goed als je wilt laden naar 100% en de frequentie van je nierenergie is laag. Door het dragen laad je je nierenergie maar ook de frequentie verhoogd. De frequentie zou je ook kunnen zien als de kwaliteit van de energie. Als je gevoellig bent voor dit soort dingen dan kan je de amulet voelen trillen, en hij trilt meer als je nierenergie laag is. Het is alsof je het verschil voelt tussen wat je nu hebt en wat het kan zijn.

Door het amulet met beide handen vast ste houden tussen duim, wijsvinger en middelvinger, kan je de enegie naar binnen zuigen bij elke inademing. Na verloop van tijd kan je leren om dit te doen zonder amulet. Dan zuig je met je niermerediaan de nierenergie op uit de omgeving. 

Er zijn tot nu toe twee mensen geweest die melden nerveus te worden van dit amulet. Ik vermoed dat de niermerediaan bij hen vol loopt maar dat ze de energie niet af kunnen voeren de (bij) nieren in.

Als de frequentie van de nierenergie goed is dan is er ook nog een andere manier om de nierenergie te laden. Dat gaat met de flitser. Dat is een apparaat (aangepaste stroboscope) die lichtpulen gebruikt als draaggolf voor energetische informatie. Door de frequentie van de pulsen aan te passen kan de werking worden veranderd. 

Met de flitser is het mogelijk om te laden tot ver boven die 100%. Dan druk ik het uit in jaren, de leeftijd die je had toen je die energie bezat. Uiteindelijk laad ik door tot de conceptie. Maar de meeste mensen kunnen deze energie niet behouden. De energie zakt terug naar een niveau wat voor die persoon haalbaar is. Zoals bijvoorbeeld een vrouw van 81 jaar, zij kwam uiteindelijk uit op 63 jaar. Na een paar weken zat ze op 66 jaar en dat is nu enige tijd stabiel.

Nierenergie kan je te snel kwijt raken door een ongezonde levensstijl of door blessures. Veel mensen die te hard werken hebben een lage nierenergie. De meeste mensen hebben een lage nierenergie. Heel af en toe kom ik mensen tegen die, uit zich zelf, een goede nierenergie hebben. Heel veel van de problemen in de gezondheid kunnen worden voorkomen of verminderd door een goede nierenergie. Maar naast een goede nierenergie moet je natuurlijk ook alle vitamines en mineralen en andere stoffen binnen krijgen die je lichaam nodig heeft.

Het is mogelijk om de nierenergie dusdanig te laden dat deze niet meer leeg loopt. Daarvoor moet je eerst al je blokkades oplossen (de blokkades in chakra’s). En vervolgens de verbindings kanalen tussen je chakra’s schoon maken. Bij veel mensen zijn de verbindingen tussen hartchakra en keel chakra en keel chakra en derde oog vervuild. Maar ook de anderen moeten schoon zijn. Uiteindelijk kan de kundalini energie de nierenergie blijvend op peil houden. Ik ken echter maar een paar mensen die dit kunnen.

 

 

Een praatje op 2 april

Zaterdag 2 april geef ik een praatje in Aalsmeer

Het praatje gaat over hoe ik via de weg van intentie naar kristallen bij het werken met golflengtes ben gekomen. En dus uit eindelijk over de life leaf.

Aangezien ik geen verse kaartjes heb gebruik ik oude en daar staat de site van lifes tree nog niet op.

Nadat ik mijn verhaal gehouden heb zal ik hier de slides neerzetten van tijdens het praatje.

Uiteindelijk heb ik zo veel materiaal dat ik er wel een dag over vol kan praten. Sommige zaken zijn vrij complex en aan de hand van de aandacht van de zaal zal ik stukken overslaan. Wat ik me realiseer is dat ik verschillende workshops zou kunnen maken voor kleine groepjes.

Zoals:

Het maken van energetische objecten met intentie en het kopieren van middelen met intentie

Het werken met (levende) kristallen. Het voelen van een kristal. Het combineren van kristallen. Het versterken van de werking van kristallen.

Maarja bij dit alles hoort dan wel dat mensen al weten hoe ze moeten voelen en het kunnen werken met een pendel of biotensor of theezakje is wel wenselijk. Er is een mogelijkheid dat ik bij het open-up festival hier iets mee ga doen. 

De kracht en zwakte van intentie

Een van de grote mysteries in de ‘new age’ wereld is intentie. De meeste mensen snappen niet hoe dit werkt en zo ontsaat er een mysterie rond objecten en plaatsen.

Als je de magie om je heen nodig hebt dan is het misschien een goed idee om niet te weten hoe het werkt. Want wat is Magie zonder de magie?

Als eerste kan ik zeggen dat alles bewustzijn als grondslag heeft. En ik denk zelfs dat bewustzijn de gondslag is van ons universum. Dus voor de oerknal was er bewustzijn en de oerknal was/is een manifestatie van dat bewustzijn. Wij mensen hebben ook bewustzijn en kunnen met dit bewustzijn de wereld om ons heen veranderen.

Het veranderen van dit universum om ons heem kan natuurlijk fysiek door een kopje thee te zetten. Of psychologisch door te platen met de buurman. Of energetiesch door iets te doen met volle aandacht en intentie. Die laatste vorm is dat waar dit verhaaltje over gaat.

De intentie is het voor ogen hebben van een doel in de actie die je doet. Als ik val en ik weer me per reflex af dan was er niet echt een intentie in de beweging die ik maakte. Als ik een vlieg dood sla dan is daar wel degelijk intentie tot het doden van die vlieg. Mijn doel is dan het doden van een levend wezen. Je kan natuurlijk ook een kopje of glas over die vlieg zetten en er een papiertje onder schuiven. Een intentionele actie draagt verantwoording met zich mee.

De actie die je voor ogen hebt met de intentie kan ook zuiver energetisch zijn. Stel je bent aan het wandelen met kinderen. De kinderen houden dat misschien lang niet zo lang vol en je zou ze wel extra energie willen geven voor die wandeling. Je zoekt een mooie steen uit. Pak hem op en laat jou energie in de steen stromen, vul de steen met jou energie met de intentie om die energie aan een ander te geven. Dan als je ziet dat een van de kinderen moe wordt geef je de mooie steen en vertel je dat de steen energie geeft.

Wat gebeurd er nu? Je hebt die energie in die steen gestopt en die komt terug. Het is een mooie steen, dat helpt. Het maakt de acceptatie van de intentie gemakkelijker en behoud de intentie. Je had het ook in een hondedrol kunnen stoppen maar het mag duidelijk zijn dat niemand die stevig beet zou willen houden of het erg mooi zal vinden. Het mooi vinden van het object maakt ook de verbinding er mee sterker. En als het geloof blijft bestaan dat de steen energie geeft dan zal deze veel meer energie af geven dan dat je er ooit in hebt gestopt (Ja lieve natuurkundigen de wet op behoud van energie gaat hier niet op). Het mooi zijn van het object helpt hier bij. Omgekeerd als iemand denkt bij het object ‘He gatver!’ dan gaat de intentie van ‘he gatver’ er ook op inwerken.

Dus zolang de intentie die je in een object gestopt hebt bewaard blijft blijft de functie actief. Als de intentie vergeten wordt dan vervaagt de functie. De snelheid van het vervagen van de functie hangt af van de kracht van de intentie. De kracht van de intentie hangt af van het bewustzijn van de person(en) en de zuiverheid van de intentie. Als er meer personen geloven in de intentie van het object en de intentie van de personen is zo veel mogelijk overeenkomend dan wordt de werking sterker en blijft deze langer behouden.

Heilige symbolen hebben op deze manier een kracht omdat de intentie er door zo veel personen in is vastgelegd en elke keer dat een persoon het symbool ziet versterkt het de intentie. Echter hebben mensen verschillende ideeen bij dat zelfde symbool en dat verwart de intentie. Bij heilige symbolen of objecten kunnen ook meer zaken aan de hand zijn. Het symbool kan gebruik maken van heilige geometrie en een object kan er, naast die heilige geometrie, een entiteit aan verbonden hebben. Beide behandel ik hier nu niet want dat wordt te ingewikkeld.  

Ds19

De kracht van intentie wordt door veel energetische systemen gebruikt. Neem bijvoorbeeld Sanjeevini dit zijn unieke symbolen met daar aan een intentie gekoppeld. De gekoppelde intentie gaat over genezing. Daarmee is het een systeem wat gebruikt wordt om geneeskrachtige druppeltjes te maken.

De intentie wordt ten eerste door meditatie aan het symbool gekoppeld. Dan wordt het symbool gepubliceerd en de mensen die het symbool gebruiken versterken vervolgens de intentie. Het gebruiken van het symbool betekent ook het lezen van de tekst boven het symbool. Dan geloven dat het ook echt werkt. En dat geloof vesterkt de intentie. Zolang het systeem gebruikt wordt blijven de symbolen hun intentie en daarmee functie behouden.

In dit geval blijft intentie behouden door de waarneming en intrepratatie van de letters boven het symbool met je bewustzijn. Je bewustzijn verbind deze intentie met het symbool. De mystiek van het symbool versterkt het want anders gaat onze ratio roet in het eten gooien. Het niet helemaal begrijpen hoe dit werkt helpt dus bij het instant houden van de intentie. Er zijn veel mensen die deze mystiek nodig hebben om in de werking te geloven in dat geval kan het nodig zijn een vraag niet te beantwoorden.

Onze ratio is een lastige die dus vaak de werking tegen gaat. Het idee van ‘Dat kan toch nooit werken’ is ook een intentie die de bedoelde intentie verstoort. Echter als je denkt ‘Ik snap er niets van maar het werkt gewoon.’ Dan geef je je ratio geen kans want je gelooft gewoon dat het werkt, dus dan doet het het ook.

Intentie kan je ook vast leggen in voorwerpen. Bepaalde stoffen zijn beter in het vasthouden van die intentie dan andere stoffen. Stoffen met een rigide kristal structuur die een geleider zijn voor chi zijn goed voor het vasthouden van intentie. Veel metalen zijn goed maar sommige metalen laten (bijna) geen chi door zoals RVS en Zilver. Andere zijn weer heel goed zoals koper, goud en bismuth. Kristal kan goed werken maar het heeft ook een eigen bewustzijn en daar moet je dan wel overeenstemming mee hebben.

Om intentie in een voorwerp vast te leggen kan je het voorwerp bewerken en tijdens de bewerking de intentie er in mediteren. Dat geeft een hele sterke binding van de intentie met het voorwerp.

Het zelfde kan je doen met een plek. Door te mediteren op een plek plaats je daar een intentie. Deze intentie blijft op deze plek zolang de intentie verbonden blijft met de plek. Hoe meer mensen die intentie verbinden met die plek hoe sterker hij wordt. Deze plek kan dan een kracht plek worden. 

Wat je ook kan doen is een bestaande krachtplek nemen en daar je intentie op plakken. Dat wordt al eeuwen gedaan met oa kerken. De bestaande krachtplek bestaat meestal uit een kruising van meerdere energie lijnen.

Systemen zoals radionica werken ook op intentie en er zijn manieren om intentie te versterken zodat je je intentie in druppeltjes kan zetten voor homeopatie.

Het gebruik van intentie kan dus heel krachtig zijn en de intentie kan heel complex zijn. Het nadeel is dat de intentie verstoord kan worden door een andere intentie en dat hij na veloop van tijd verzwakt mits hij goed onderhouden wordt.

 

Kundalini

Kundalini energie is een heel erg krachtige energie die onderaan bij je staartbeen zit. Althans daar voel ik hem nu kronkelen. Het is ook de energie van ceativiteit en leven. Hoe het zich verhoud tov nierenergie weet ik nog niet precies. Het lijkt complementair te zijn. Zonder leven/gezondheid kan je niets met deze energie maar zonder deze energie kan je ook niet leven. Een permanente kundalini stijging wordt ook wel verlichting genoemd. En een kundalini stijging is dat het bolletje energie zich uitrolt en langs de ruggegraat omhoog vloeit naar de kruin.

Echter dat omhoog vloeien gaat niet zonder slag of stoot en het kan niet als er blokkades/weerstand is in die weg omhoog. Als die er wel zijn dan kan het gepaard gaan met heel veel geweld. Met als resultaat schokken, pijn, kramp, hartaanval, psychose. Nee dat is geen geintje. Echter als het wel lukt dan geeft het heel veel energie en creativiteit en een verbondenheid met alles om je heen.

Een tijdje geleden toen ik aan het ontdekken was hoever ik de nierenergie kon laden merkte ik dat er nog een blokkade zat tussen mijn hart en keel. Die heb ik toen opgelost volgens deze methode. Daar voor lukte het me ook niet om de kundalini energie tot boven mijn hart te krijgen. En ja ik heb ook eigenaardige effecten gehad van het omhoog pompen van die kundalini energie. Zoals schokken en trillen en daar niet mee op kunnen houden en iets wat voelde als een hartaanval alleen dan aan de rechter kant. Dat was een kwestie van niet in paniek raken en observeren wat er gebeurd.

Om die energie kanalen zo schoon te krijgen en krachtig genoeg dat ze er tegen kunnen heb ik voor een periode om de 10 dagen een energie healing op mezelf gedaan. Deze kwam voort uit een meditatie die ging over algehele gezondheid. Daaruit bleek dat door externe invloed het dna van de mens vervormd is en dat dat mogelijk in de weg staat voor het kunnen laten vloeien van die kundalini energie. Nu heb ik daar een Life Leaf voor ontworpen maar die is zo complex dat ik hem (nog) niet kan produceren. Later bleek dat ik het zelfde ook kon doen over een langere periode met de flitser.

Een paar dagen geleden lukte het me om de energie naar mijn achterhoofd te laten vloeien via mijn mond, door mijn tong tegen mijn verhemelte aan te drukken. Er is een plekje wat voelt als een batterij, daar stroomt de meeste energie.

En daarna lukte het ook om het naar mijn voorhoofd te krijgen. Dan opent het derde oog zich en je kan dat voelen als een spleet die ontstaat van het voorhoofd tot de bovenlip. Dan wordt je vreselijk creatief. Daar moet je ook wat zinnigs mee doen, dus zit ik nu dit blog te typen, anders wordt je heel sacherijnig. En m’n gehele lichaam begint te tintelen en ik wordt een beetje duizelig als de energie zich verder naarboven probeert te worstelen.

Waar dit allemaal heen gaat weet ik nog niet. Maar het is een geweldige manier om wakker te worden, het werkt beter dan koffie of sex 😉

Edit:

Maar die energie bleef opbouwen. Creativiteit was niet genoeg. Ik kreeg het gevoel alsof er straks nog alleen maat twee rokende stompjes zouden staan. Geen goed idee. De Bolero opgezet (die volgt ook de kundalini, de Pachelbel doet dat ook), de afwas gaan doen en daarna het fornuis en de oven en alles er omheen en er onder en er achter gedaan. Zo nu is het een beetje afgekoeld. Als je er niets mee doet dan krijg je dus die psychoses en andere nare dingen. 

Die energie blijft alleen opbouwen. Misschien moet ik straks maar het kannaal op en neer gaan zwemmen ofzo. Of misschien klapt straks het dak er af…

Angst

Angst is een grote limiterende factor in het leven en iedereen heeft er, op zekere hoogte, last van. Het is natuurlijk een heel ruim begrip en er zijn vast boeken vol mee te vullen. 

Zoals, ik vertel van alles hier op het blog, elders kan je nog meer dingen lezen. Als het echter over energetische zaken gaat is het heel lastig om een compleet beeld te geven. Dus mensen lezen stukken en begrijpen dat niet helemaal. En dan als ze het naar me terug koppelen met … klopt niet want … Dan slaat bij mij de angst en frustratie om de oren. Uiteindelijk is het een goede les, want ik kijk nogmaals kritisch naar wat er op dat web staat en naar waar die angsten vandaan komen. Als ik zou luisteren naar die angst dan zou ik stoppen met het maken van de apparaatjes die ik maak en al helemaal met op internet daar stukjes over schrijven. Want angst is een slechte raadgever.

Maar in de spirituele wereld is er eingenlijk heel, heel, veel angst. Misschien is dat overal wel zo maar die spirituele wereld is zo onbegrepen en dus zweven er veel indianen verhalen rond. En angst kan ook werkelijk schade doen. Als je bang bent voor een kundalini stijging en je gaat daar toch in dan kan je jezelf beschadigen. Als je die angst niet hebt kan de enegie zonder de plotselinge blokkades de potentie bereiken en veiliger zijn gang gaan.

Natuurlijk speelt de commercie vroolijk in op angst. Er zijn tal van tools die als ze maar heel mooi en duur zijn vast beter werken dan een theezakje aan een touwtje. Ja ik duid hier op pendels. Want wat is dat, een gewichtje aan een touwtje, meer niet. Maar je hebt hele mooie pendels en die zouden dan op magische manier invloed van buiten tegen gaan. Oh ja hoe dan? Heel simpel, door jou te laten geloven dat ze dat doen. Je eigen angst (je weet wel die van: ‘Kan ik het wel?’, ‘het is toch allemaal onzin’, ‘dit bestaat toch niet’ enz) wordt onderdrukt door het vertrouwen in de magie van het mooie glimmende dure ding wat zo mooi heen en weer zwiept. Het heeft echter wel een echte extra meetwaarde, hoe meer blingbling hoe groter het spiritueel ego…

Dat zelfde is heel mooi te zien als ik mensen uitleg hoe iets werkt. Men gelooft liever in de magie dan dat ze begrijpen hoe het werkt. Of zoals het mogelijk is om energetische druppeltjes op alcohol basis te copieeren, dan hebben ze toch liever de copie die ik gemaakt heb. Hoezo is het dan wel goed dan? Of het laten zien hoe je met een klein stukje ijzerdraad de binnenkomende elektrisiteit kunt ontstoren van nare energetische invloeden. Maar het zelf doen, mooi niet. Dan komt die angst immers weer om de hoek “Ik kan het niet”, “Dat gaat nooit werken”, “ik heb de magie niet” of wat dan ook. Ja je kan een duur ding kopen voor in de meterkast, maar het kan ook met een stukje ijzerdraad van nog geen 2 cent. En het werkt beide even goed, ook als je niet kan toveren.

Dus is het gemakkelijker om in de valkuil te blijven zitten van je angst dan het over je angst heen te stappen de valkuil uit en de nieuwe wereld in. 

 

Life leaf

Sinds dat ik dit blog heb ben ik al stiekem, zonder hier wat te schrijven, aan het werk aan een nieuw product. Voor mij geld dat ik iets alleen uit kan brengen als het ook echt klopt en tot nu toe was er nog iets wat mij dwars zat in het geheel. Het komt er op neer dat een apparaatje alleen kan bestaan als ik het met mijn bewustzijn kan bevatten. Dus lezen over iets moois en het dan in elkaar zetten werkt niet want dan doorgrond ik het niet. Het moet groeien uit mijn hart en bewustzijn en dan is het een compleet geheel.

Hoe ga ik dit allemaal uitleggen zonder dat het een heel technisch verhaal wordt? Op een gegeven moment kwam ik in aanraking met een groep van apparaatjes bouwers. Daar leerde ik dat als je metaal in een bepaalde lengte maakt dat deze dan kan gaan resoneren met het menselijk lichaam. Zij hadden dit weer geleerd van uit Veda’s die beschreven staan in “Scientific Unification Sankhya”. Hier ging een wereld voor mij open want het bleek dat de gevonden golflengtes tussen mensen uitwisselbaar waren. Daarnaast bleek het ook dat ik een gevoeligheid heb voor het vinden van de juiste golflengte.

Dus als ik een staafje koper in de exacte golflengte vijl, voor een verbeterde weerstand, dat dit dan bij iedereen werkt. Het nadeel van staafjes vijlen is dat het niet echt naukeurig is. Gelukkig heb ik hier een 2D cnc machine voor het maken van printplaten. Daarmee was het mogelijk om rechthoekige stripjes te maken van exacte afmetingen. Dat was al een hele verbetering. Echter als je naar de golven kijkt die door zo’n stripje heen en weer stuiteren dan was het toch nog niet echt naukeurig en konden er ook allemaal onzuiverheden ontstaan. Dus daarna ben ik cirkeltjes gaan maken. Deze werkte goed want er paste maar 1 golf in. Er was echter ook een nadeel. De ene golf die er in paste had een erg rechtlijnige uitwerking. Dus als een pijl naar 1 punt. Als je dat vergelijkt met druppeltjes of kruiden remedies die zijn veel meer omvattend en werken op veel meer lagen. Dus dat was het nog niet. Daarna duurde het een hele tijd en in mijn hoofd zat een patroon van cirkels die op elkaar inspelen. Maar ik kreeg het niet in focus.

IMG 1082

Op een gegeven moment werd het allemaal duidelijk. Door het gebruik van de Flower of Life kon ik de veelomvattendheid van druppeltjes en kruiden evenaren. Het gebruik van cirkels zorgde er ook voor dat de naukeurigheid toe nam en dat ik meer controle kreeg over de sterkte en tuning. Daarmee was de Life-Leaf geboren. Je zou het kunnen zien als een stemvork voor bepaalde functies in je lichaam of een blaatje aan de levensboom.

Stel je zit helemaal niet lekker in je vel. Je zou dan kunnen zeggen dat je een beetje ‘off tune’ bent. Als je nou een stemvork zou hebben die jou eigen resonantie heeft dan ga jij ook weer trillen op jou eigen frequentie en voel je je lekkerder in je vel. Als voorbeeld is dit de enige die ik weet die niet voor iedereen gelijk is maar het zelfde kan met andere functies in je lichaam zoals al je chakra’s en de accupunctuur punten. Maar ook voor zaken als brandwonden en beschadegingen aan je huid, of bijvoorbeeld de verbinding tussen je hart en hoofd zodat je beslissingen beter kan nemen.

In de afgelopen paar jaar heb ik heel wat instrumentjes gemaakt oa voor: aarde schumann, Chakra centering, eye correction, merediaan reparatie, hart hoofd verbinding, Anti allergie, uittreding, bescherming bij uittreding, chakra 1, chakra 2, chakra 3, chakra 4, chakra 5, chakra 6, chakra 7, volledig gecentreerd in mijn lichaam zijn, zelfexpressie/zelfmanifestatie, detox, vermoeide ogen, Verbinding binnen buiten, Volledige helderheid & Hart + Hoofd, slapen , nierenergie, brandwonden, hormonale balans, optimaal gewicht, Pfyfer, doorzettings vermogen, wilskracht, oogboldruk, inspiratie, parkinson, Gezonde aderen, aarde hemel verbinding, Water hoogste trilling, chakra open (de chakra waar je hem voor houdt), Goed voor bijen, betere doorbloeding + ch2 +ch1 +ch4 +ch6 (yang), ontstoken gewrichten, lichaam bewustzijn communicatie, hart chakra extra, buikspier oefeningen fijn, Dupuytren , ch1+ch2+ch4+ch6 (yin), sexuele activiteit vrouwen, verbeterde afweer, herpes oplossen, geboorte energie. Natuurlijk moet ik zeggen dat niets wat ik vertel gebaseerd is op bewezen medische werking want anders wordt de medische industrie heel boos.

Wat kan er allemaal met deze instrumentjes? Eigenlijk alles wat je met accupunctuur kan plus nog wat meer. Want je kan ook directe invloed hebben op parasieten in het lichaam. Daarnaast kan het natuurlijk ook gebruikt worden voor andere levende wezens. En er zijn een tal van verfijningen mogelijk zoals dat het instrumentje uit gaat op het moment dat je lichaam in een staat van verandering van bewustzijn komt. Dwz dat als je groeit met je bewustzijn dat het instrumentje dan even uit schakelt tot de groeispurt voorbij is.

Maar hoe kom je dan aan die golflengte? Tja er zijn verschillende manieren om dat te doen. Voor mij is het een soort meditatie waarin ik me verbind met wat ik wil bereiken en dan kan ik die golflengte cijfer voor cijfer opschrijven. Het me verbinden met iets gaat het beste als ik het heb meegemaakt. Dus vandaag heb ik te lang in de zon gelegen en ik ben verbrand. Mijn lichaam heeft zich verzet tegen het verbranden en dus weet ik daar de golflengte van. Dan ben ik nu buiten de zon en mijn lichaam is bezig met het genezen van die verbrande plek en dus kan ik nu ook bij de golflengte van ‘genezing van verbrand door de zon’. Als ik iemand ontmoet of spreek die iets nodig heeft dan verbind ik me met die persoon en zo kan ik dan ook bij de golflengte. En sommige golflengtes zijn berekenbaar. Als ik de golflengte heb van een virus dan kan ik de anti golflengte berekenen.

Naast het berekenen van de anti golflengte zijn er nog tal van andere zaken aan te bereken. Ja nu wordt die wiskunde pas leuk! 

Ondertussen ben ik druk met de website die over de instrumentjes zal gaan.

De foto die je boven ziet is niet hoe het geheel er uiteindelijk uit gaat zien. In de toekomst wordt het een sierraad waarbij het koper verguld is en er over het substraat een gekleurde film zit. En de versie die daarna komt is geheel van zilver en goud gemaakt. Ik moet echter nog leren hoe dat vergulden werkt enzo.

En wat de naam betreft ben ik er nog niet uit, Life Feaf of Life amulet of Life Tuner of… 

Nu hoor ik dat verschillende mensen worden verwezen naar dit artikel en deze site is niet heel gemakkelijk met comments maar mijn mail adres is heel simpel namelijk mijn voor naam at mijn voor naam punt nl en aangezien je deze site gevonden hebt weet je mijn voornaam al.

 

 

De GuyGuyplex

De GuyGuyplex is een knutsel apparaat wat ik gemaakt heb voor een jongen van 8 jaar. Hij is erg slim en verveeld zich dood op school. De school kan hem niet de lesstof bieden die een uitdaging voor hem is. Maar natuurlijk wil je ook niet al te veel opvallen in de klas en al te veel anders zijn dus wat doe je dan? Misschien wel niet al te veel opvallen en je dood vervelen.

Veel hoogbegaafde kinderen hebben last van faal angst. Dat komt omdat ze nooit om hebben leren gaan met falen. Want ze snappen alles zo snel. Als er dan iets is wat ze niet snappen dan weten ze niet goed hoe ze met die gevoelens om moeten gaan. Met dit in mijn hoofd heb ik de GuyGuyplex ook gemaakt. Er zitten een paar spelletjes in die een hoge mate van aanzetten en gelijk werken hebben, maar ze bieden ook een uitdaging.

GuyGuyplex kit

Maze: Maze is een spel waarbij je door een doolhof moet lopen naar de uitgang. Je kan alleen het stukje van het doolhof zien waar je staat en het is een beetje mistig in het doolhof dus je kan maar 3 stappen ver zien. Aan het begin van het doolhof hangt een kaart die je 5 seconden lang kan zien (als het doolhof te groot wordt zie je maar een deel). Elke keer dat je het doolhof door bent groeit het 10×10, 15×15, 20×20 enz tot 60×60 en geeft het een aanmoedigende boodschap voor de volgende ronde. De doolhoven zijn elke keer anders. De speler zal in zijn hoofd moeten bijhouden hoe de kaart er uit ziet en zo de uitgang vinden.

Pong: het bekende tennis spelletje. Maar je kan het niet gelijk spelen. Eerst moet je een schuif weerstand aansluiten zodat je je batje heen en weer kan bewegen. Dat doe je met draadjes en een schroevendraaier. Dus daar begint het geknutsel al.

Space invaders: het bekende spaceinvaders spelletje. Maar ook hier moet je de schuifweerstand aansluiten. Maar je moet ook kunnen schieten en daarvoor kan je een klop sensor aansluiten zodat je schiet als je op de sensor slaat of als je wat ingewikkelder doet kan je met een weerstand en een schakelaar een gewone vuurknop maken. Maarja zo’n schuifweerstand en schakelaartje houd moeilijk vast. Dus dat geeft weer de uitdaging om een game console te maken van karton zodat je het allemaal beter kan vasthouden.

Er is een afstandsbediening waar je de relais mee kan bedienen en rare geluiden maken. Er zit een orgel programma in waar je met een lichtsensor (LDR) geluid met licht kan maken. Game of life zit er ook in. Er is een programma scope wat een scope op het scherm tovert. Je kan er werkelijk spanning mee meten maar dan moet je wel al het rekenwerk zelf doen. Het display is niet grootgenoeg om de waardes in decimale getallen te laten zien dus je ziet ze in binair boven en onder aan het scherm. Maar je hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te doen om lol te hebben met de scope je kan triggers instellen met hysteresis zodat je de relais kan laten schakelen door de sensors die je er  op aan kan sluiten.

Er zit een alarm doosje bij wat een vreselijk iritante sirene kan maken, en wat je op de relais aan kan sluiten om zo een alarm te maken. Bijvoorbeeld als er op de deur geklopt word, met het piezo sensor.

Er zit ook een kleine breadboard op waar je met weerstanden en transistors schakelingetjes kan bouwen. Het is ook een prima plek voor het aansluiten van de sensors. Er zit een boekje bij met allemaal schakelingen en een uitgebreide uitleg. 

P3210601

Maarja als je ouder wordt dan gaat ook dit natuurlijk op een gegeven moment vervelen dus dan kan je de computer aansluiten en de bestaande programma’s veranderen of nieuwe programma’s in de arduino laden die het hart vormt van de GuyGuyplex.

En als je dan nog verder bent dan ga je gewoon je eigen programma’s maken.

En zo bied dit apparaat een blijvende uitdaging voor de creatieve geest.

Ik heb niet echt een schema gemaakt van dit project. Het is allemaal heel simpel. Alle uitgangen/ingangen hebben een 330 ohm weerstand in serie zodat je erg veel moeite moet doen om de arduino stuk te krijgen. De relais worden geschakeld met een transistor die naar de Vraw gaat. De relais doen het dus alleen als er een externe voeding is aangesloten en niet via de usb poort. Het IR sensor is er een met een ingebouwde demodulator, uit een videorecorder gesloopt. Uit de source code blijkt het schema en alle pinnen die gebruikt worden zijn met een #define aangegeven.

Onderaan komen links naar de manual en source code.

En toen moest het nog gemaakt worden ook…

Tja het probleem met uitvinders is dat ze zo graag uitvinden. En dan als er iets nuttigs of leuks is bedacht dat het dan zo moeilijk is dat op de markt te brengen. Want als het aan komt op het maken van het uiteindelijke produkt dan stokt het. En als ik het dan zover breng dat dat produkt er ook werkelijk is, dan moet het nog verkocht worden. En als er een ding is waar ik niet voor in de wieg gelegd ben dan is het wel verkopen en het omgaan met klanten. ‘Help ze willen het kopen wat moet ik nu doen?… Hu ik moet er meer voor rekenen dan de kostprijs?Waarom dan? … He, mag ik niet al het geld weg geven aan een goed doel? … Ach weet je wat je mag het gewoon hebben…’

Dus zo blijven hele goede en mooie ideeen en produkten op de plank liggen want ik weet niet hoe ik het verder moet aanpakken.

Zo is er een CD met Schumann geluid wat je zodanig aard dat je je een heipaal voelt nadat ie de grond in geslagen is. En een variant daarop met een spoel die dat nog eens extra sterk doet. Resonantie plaatjes ook op de Schumann frequentie maar dan op het fysieke, emotionele of spirituele aspect daarvan. Het was de bedoeling dat dat geheel een cd werd met zo’n plaatje er bij in de vorm van een hangertje. Dat in een mooie kartonnen CD hoes. Een geweldig produkt. Maarja uitvinders enzo.

Er ook nog een grootschalig Schumann idee op de plank om gelijk een heel bedrijf te aarden met de werkelijke Schumann resonantie en niet met een geregenereerde golf. De heilzame effecten hiervoor zijn ondertussen heel goed te onderbouwen want er is veel onderzoek naar gedaan.

Dan zijn er nog resonantie schijfjes. Ik kan ze afstellen op elke lichaams functie. Je zou de verschillende functies in je lichaam als een radio ontvanger kunnen zien. Soms is een ontvanger wat van slag en staat ie niet meer helemaal op de juiste frequentie. De lichaamsfunctie die daarmee overeenstemt werkt dan niet helemaal goed en dat kan je terugzien in je gezondheid.

Het is net als met stemvorken. Als de ene resoneert dan gaan andere soortgelijk stemvorken mee resoneren. Met een schijfje en het lichaam gebeurd dat ook.

Ondertussen heb ik al voor heel veel verschillende functies schijfjes gemaakt. Zoals: nier energie, huid reparatie van binnen uit (blaren),  huid beschadegingen van buiten af, aarding, bestendigheid tegen straling (wifi enzo), chakra centering, verschillende zenuwaandoeningen, ogen, doorzettingsvermogen (helpt goed bij stoppen met roken enzo), enz (ja die lijst is veel langer)

De schijfjes zijn al bijna tot een heel mooi produkt. Maar ja dan moet het nog verkocht worden ook. Dat is misschien wel wat me tegen houdt er verder mee te gaan. Help ik moet het gaan verkopen!! Nee dan kan ik het veel beter op de plank laten liggen te verstoffen en verder gaan met de volgende uitvinding, die, uiteindelijk ook op de plank blijft liggen. Ja de domein namen heb ik al geclaimd, Bodyresonator.nl en .com. Ze staan er al een jaar te verstoffen.

Hmmm das vast niet de reden om al die mooie dingen te maken. Maarja ik wil verder met mijn vindingen. GEZOCHT financieel genie met invoelings vermogen die graag dergelijke geweldige produkten verkoopt en mij ook kan inspireren het tot een produkt te maken van de dingen die op de plank liggen. En hoe je met mij in contact komt heel gewoon mijn naam twee keer opschrijven met een at er tussen en zo, het comments form werkt ook.

Auto Pilot

This article is about my auto pilot project for my sailing boat. First I wanted to buy a Rayteon SPX or ST6000 series AP but those things are expensive. Next The ST4000+ was on my list but still those go for prices above what I could afford. So I saw someone on the web who build his own AP. He never published any code though, and I want my own litle features.

For you non techies just scroll down to the next article…

So what are those features? I want to be able to use it next to my st3000 that still works. To control it by Ipad or maybe by my kobo reader, better viewable in sunlight. To control it by bluetooth with the peble watch. To be able to steer by a windvane ove NMEA (need to get one this winter). To tack with a maximum yaw, so to steer higher than normally would be done and prevent too much yaw (I am a pleasure boat sailor and want to keep ik fun and not fight). And ofcource just set a cource and go there and maybe waypoints. And if it works with the peble an overboard alarm is the bluetooth connection is suddenly lost so to steer to a stop.

The hardware consists out of a motor driver, a compass module and a pc that can later on in the project be replaced by a mcu. The compass module consists of an CMP01 module and an arduino and a rs232 driver with a power supply. The compass module gives the compass readings in 3600 counts and yaw (+/- 85 degrees) and tilt (+/-) 85 degrees, and is yaw and tilt compensated. The driver module consists of a FET driver board (pololu 36V20CS) max 36Volt 20Amp with coasting capability. The coasting is a feature to be able to turn the motor by hand is the board is enabled but not driving, normally a board like that has the motot in that case in break. A 20 amp driver is overkill but the costs of the driver board are lower than a less heavy one and it leaves room for other driving hardware in the future. The driver board also has nice features as error checking and measuring the current through the motor.The driver board is controlled by an arduino and also has a rs232 driver and power supply.

Both the modules are connected to a boat pc. The boat pc takes less than 10W and consists of a DN2800MT NM10 mini-ITX board with two Kingston SODIMM DDR3-1066 2GB modules and an 128GB SSD. It runs windows 7 and the development enviroment on it is Labview and VB6. It is hooked up to an wifi router so I can control it wit my iPad over a VNC connection. At this moment I also have a gps module connected to it. The board has two build in rs232 ports so I have to get an extra one. If you want to use the rs232 ports for powered devices over pin 9 you also have to connect pin 5 to the real ground. The pin 5 is connected to the ground through a resistor.

IMG 0904

The whole computer including router uses 0.91A from my battery (14.58V) with a 20% cpu load. That is not bad I would say. That is measured with my BMV602S battery monitor.

the compass code:

/****************************************************************
* Arduino CMPS10 example code *
* CMPS10 running I2C mode *
* by James Henderson, 2012 *
* Modified by Jelbert Holtrop, 2012 *
*****************************************************************/
#include <Wire.h>
#include <SoftwareSerial.h>

#define ADDRESS 0x60 // Defines address of CMPS10

void setup(){
Wire.begin(); // Conects I2C
Serial.begin(9600);
// Serial.println("Compass unit 1");

}

void loop()
{
sendData();
}

void sendData()
{
byte highByte, lowByte, fine,
accelXh,accelXl,accelYh,accelYl,accelZh,accelZl; // highByte and lowByte store high and low bytes of the bearing and fine stores decimal place of bearing
char pitch, roll, dummy; // Stores pitch and roll values of CMPS10, chars are used because they support signed value
int bearing, accelX, accelY, accelZ, crc; // Stores full bearing

Wire.beginTransmission(ADDRESS); //starts communication with CMPS10
Wire.write(2); //Sends the register we wish to start reading from
Wire.endTransmission();

Wire.requestFrom(ADDRESS, 4); // Request 4 bytes from CMPS10
while(Wire.available() < 4); // Wait for bytes to become available
highByte = Wire.read();
lowByte = Wire.read();
pitch = Wire.read();
roll = Wire.read();
bearing = ((highByte<<8)+lowByte)/10; // Calculate full bearing
fine = ((highByte<<8)+lowByte)%10; // Calculate decimal place of bearing

Serial.print(bearing,DEC);
Serial.print(".");
Serial.print(fine,DEC);
Serial.print(",");
Serial.print(pitch,DEC);
Serial.print(",");
Serial.print(roll,DEC);
crc=abs(bearing)+abs(pitch)+abs(roll)+10; //hele simple crc + lege string detectie
Serial.print(",");
Serial.print(crc,DEC);
Serial.println(" ");
}

 

Hmm some of the formatting is gone bu you get the idea.

Next the code of the driver. This code now includes for reading the motor current and voltage. Added options for continious pwm drive and set deadband.

//program board Duemilanove w/ Atmega 328 com 1

int DIR=3;
int PWML=5;
int PWMH=6;
int CS=A0;
int FF1=8;
int FF2=9;
int command=0;
int halfspeed=127;
int fullspeed=255;
int err1;
int err2;
int rotation=0;
int deadBand=0;

void setup()
{
 // drive/coast PWML=PWMH DIR=DIRECTION
 // drive/brake-low PWMH=0 DIR=direction
 // drive/brake-high PWML=0 Dir=direction
 // coast=lowpower PWMH=PWML=0 DIR=x
   pinMode(DIR, OUTPUT);  //analogwrite(ledpin,value) pwm zet pinmode zelf
 //  pinmode(PWML, OUTPUT);
 //  pinmode(PWMH, OUTPUT);

 //  pinmode(CS, INPUT); //voor analoge pinnen is dat niet nodig
   pinMode(FF1, INPUT);
   pinMode(FF2, INPUT);

 Serial.begin(9600); 
 Serial.print("Version 1 beta");
// establishContact();  // send a byte to establish contact until receiver responds 

}

void loop()
{
  int MotorCurrent;
  int MotorVoltage;
  int MaxCurrent;
    if(Serial.available()>0)
    {
      //Commands
      // drive/coast 50%=A 100%=B  : PWML=PWMH DIR=DIRECTION
      // drive/break 50%=C 100%=D  : drive/brake-high PWML=0 Dir=direction
      // Direction L,R 
      // COAST Z                   : coast=lowpower PWMH=PWML=0 DIR=x
      command=Serial.read();
      Serial.print(command); //echo
      switch (command)
      {
        case 'A':
          //max motor current = 8
          MaxCurrent=8;
          analogWrite(PWML,halfspeed);
          analogWrite(PWMH,halfspeed);
          break;
        case 'B':
          //max motor current = 19
          MaxCurrent=19;
          analogWrite(PWML,fullspeed);
          analogWrite(PWMH,fullspeed);
          break;
        case 'C':
        //max motor current = 10
          MaxCurrent=10;
          analogWrite(PWML,halfspeed);
          analogWrite(PWMH,0);
          break;
        case 'D':
        //max motor current = 17
          MaxCurrent=17;
          analogWrite(PWML,fullspeed);
          analogWrite(PWMH,0);
          break;
        case 'L':
          digitalWrite(DIR,HIGH);
          break;
        case 'R':
          digitalWrite(DIR,LOW);
          break;
        case 'P':
        //continious pwm
          rotation=constrain(rotation,-255,255);
          rotation=Serial.parseInt();
          if(abs(rotation)<deadBand)
            {
              analogWrite(PWML,0);
              analogWrite(PWMH,0);
              break;
            }
          if(rotation>0) 
            digitalWrite(DIR,HIGH); 
           else 
            digitalWrite(DIR,LOW);
          rotation=abs(rotation);
          analogWrite(PWML,rotation);
          analogWrite(PWMH,rotation);
          break;
        case 'W':
        //set deadband The ammount of pwm value that results in no rotation. 
        //to make sure the motor is not continually working with low values of pwm
        deadBand=Serial.parseInt();
        break;
        case 'Z':
          analogWrite(PWML,0);
          analogWrite(PWMH,0);
          digitalWrite(DIR,LOW);
          break;

      }
    }   
      err1 = digitalRead(FF1);
      err2 = digitalRead(FF2);
      if (err1 == HIGH && err2 == HIGH) Serial.println("ERROR: UnderVoltager");
      if (err1 == HIGH && err2 == LOW)  Serial.println("ERROR: OverTemprature");
      if (err1 == LOW && err2 == HIGH)  Serial.println("ERROR: ShortCircuit, need to reset");
// hier nog de code voor het uitlezen en weergeven van stroom en spanning I=I-470  
// Motor current sense zit op A0
// Waar zit motor voltage sense ook al weer op A1?
  MotorCurrent=analogRead(CS)-471;
  MotorVoltage=analogRead(A1);
  //Serial.print("Motor current=");
  Serial.print(MotorCurrent,DEC);
  Serial.print(",");
  //Serial.print("Motor voltage=");
  Serial.println(MotorVoltage,DEC);
  /*if (abs(MotorCurrent)>=MaxCurrent)
  {// put motor in Z = off, coast
          analogWrite(PWML,0);
          analogWrite(PWMH,0);
          digitalWrite(DIR,LOW);

  }*/
}

void establishContact() {
  while (Serial.available() <= 0) {
    Serial.println("Hello");   // send an initial string
    delay(300);
  }
}

 

So far for now but as the project has progress I will add to this post. Publisching labview code is very unpractical so for that I should find some solution.

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Unported License.